Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 22 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 22 difuzat de Kanal D in data de 15 decembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Rahmi, tatal lui Cihan, ii intinde fiului sau o capcana, cu intentia de a-l indeparta de Gulseren. Cihan este fotografiat in prezenta unei femei, ce fusese angajata de Rahmi pentru a-l cuceri pe fiul sau. Multumit de imaginile surprinse de fotograful angajat, care evidentiau posibila aventura a fiului sau, Rahmi se gandeste la pasul urmator.

Fotografiile apar in presa, iar efectul nu se lasa asteptat: Gulseren isi pierde increderea in Cihan. Desi acesta incearca sa ii explice lui Gulseren faptul ca i s-a intins o cursa, totul pare sa fie impotriva sa.

Candan, avocata Dilarei, face o pasiune subita pentru Ozkan si cei doi isi petrec o noapte impreuna. Aceasta aventura ajunge la urechile Dilarei, care renunta imediat la serviciile avocatei. Numai ca lucrurile iau o turnura neasteptata: Candan devine avocata lui Ozkan. Acesta da in judecata spitalul unde s-a nascut Cansu, apoi intenteaza proces pentru obtinerea custodiei fiicei sale.

Furtuna pe Bosfor Episodul 22

In ciuda eforturilor lui Cihan de a-si demonstra nevinovatia in fata lui Gulseren, aceasta este convinsa ca Cihan minte si vrea sa inceapa o viata noua si cauta o casa pentru ea si Cansu, pentru a se indeparta de barbatul iubit.

Pe de alta parte, prietena lui Ozan realizeaza care este adevarata identitate a acestuia si ii da o lectie pe care sa o tina minte: dupa o noapte plina de pasiune, ii jefuieste casa.

Rahmi, tatal lui Cihan, afla ca Hazal este persoana care a incendiat clubul de echitatie. La randul ei, Hazal stie de inscenarea pe care Rahmi a premeditat-o fiului sau. Cei doi se ameninta reciproc, dar hotarasc, in cele din urma, sa pastreze secretele pe care le detin.

Sursa: Kanald.ro

Add comment