Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 21 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 21 difuzat de Kanal D in data de 14 decembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Cuprinsa de furie si invidie, Hazal recurge la un gest extrem pentru a se razbuna pe Cansu: incendiaza clubul de echitatie, punand in pericol viata cailor.

Izbucnirea incendiului aduce panica in randul tuturor invitatilor la petrecere. Cea mai afectata este Cansu, care realizeaza cu groaza ca partenerul sau de concurs, calul Ambra, se afla la un pas de moarte.

Cihan crede ca Ozkan este cel care a pus la cale incendiul si il denunta la politie. Ozkan este retinut, insa este eliberat din lipsa de probe. Cu toate acestea, Cansu isi pierde din nou increderea in tatal sau biologic si nu accepta explicatiile acestuia.

In urma incendiului, calul lui Cansu a supravietuit, insa s-a imbolnavit din cauza fumului si nu mai este capabil sa participe la competitia internationala viitoare. Cansu sufera enorm la gandul ca visul sau s-a naruit din cauza acelui incident nefericit.

Pe de alta parte, Hazal incearca sa isi ascunda vinovatia, in  ciuda faptului ca are o arsura grava la mana, dar nu poate sa spune nimanui. Incearca sa se ingrijeasca singura, insa i se infecteaza bratul. Intr-o noapte delireaza din cauza febrei, iar Cihan o duce la spital.

Cand lucrurile incep sa scape de sub control, Hazal regreta gestul ei necugetat si se vede nevoita sa ii marturiseasca totul mai intai lui Gulseren si apoi tatalui sau. Amandoi stau de vorba cu Hazal si chiar o iarta pentru ceea ce a facut. Mai mult, hotarasc sa pastreze acest secret, in special fata de Dilara si Cansu.

Furtuna pe Bosfor Episodul 21

Intre timp, Rahmi, tatal lui Cihan, ii intinde fiului sau o capcana, cu intentia de a-l indeparta de Gulseren. Cihan este fotografiat in prezenta unei femei, ce fusese angajata de Rahmi pentru a-l cuceri pe fiul sau. Rahmi este multumit de imaginile surprinse de fotograful angajat, care evidentiau ca intre cei doi ar exista o relatie, si se gandeste la pasul urmator…

Sursa: Kanald.ro

Add comment