Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 20 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 20 difuzat de Kanal D in data de 8 decembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Cihan este socat sa il vada pe Ozkan in preajma sotiei sale si o indeamna sa il concedieze, pentru a nu suferi mai tarziu. Pentru a-si atinge scopul, Cihan o ameninta pe Dilara ca isi va retrage actiunile, ceea ce va duce la falimentul companiei. Pedeapsa invocata de Cihan o inspaimanta atat de tare pe Dilara incat il concediaza pe Ozkan.

In acest timp, Ozan are un acccident cu masina primita in dar de la tatal sau si scapa nevatamat printr-o minune. Drept pedeapsa, Cihan si Dilara ii retrag banii din cont, spunandu-i ca a venit momentul sa isi castige singur existenta.

Tanarul se vede nevoit sa se angajeze la un hotel. Aici se indragosteste de o receptionera care simte repulsie fata de oamenii bogati. Pentru a fi pe placul fetei, Ozan isi ascunde identitatea si se comporta ca un baiat sarac.

Furtuna pe Bosfor

Pe de alta parte, Gulseren se hotaraste sa isi extinda afacerea si accepta ajutorul financiar al lui Cihan pentru a-si deschide o cafenea. Dilara si Ozkan se infurie cand afla despre planurile de afaceri ale lui Gulseren. Chiar si Ozan este suspicios in ceea ce priveste relatia tatalui sau cu Gulseren.

Intre timp, Cansu este selectionata in echipa nationala de echitatie. Toti membrii familiei sunt mandri de reusita tinerei si o celebreaza in cadrul unei receptii. Singura care nu se bucura de succesul lui Cansu este Hazal, care sufera in tacere ca aceasta se afla in centrul atentiei. In vreme ce toata lumea sarbatoreste realizarea lui Cansu la clubul de echitatie, Hazal pune la cale cea mai crunta razbunare impotriva rivalei sale…

Sursa:Kanald.ro

Add comment