Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 19 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 19 difuzat de Kanal D in data de 7 decembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Hazal asista ingrozita la uciderea colegului sau de scoala si a tatalui acestuia. Tanara incearca sa scape din aceasta incurcatura, insa se va afla ca este singurul martor al sangerosului incident.

Inspaimantata, Hazal ii cere ajutor lui Gulseren, stiind ca aceasta va veni fara sa stea pe ganduri sa o salveze. Bulversati de vestea primita, Cihan si Gulseren merg in cautarea adolescentei. Gulseren o ia sub aripa sa protectoare pe Hazal pentru a o ajuta sa treaca peste trauma suferita.

Intre timp, Cihan o anunta pe Dilara despre tragedia prin care a trecut fiica lor si ii reproseaza acesteia ca nu si-a indeplinit rolul de mama. Afland ca Hazal se afla in casa rivalei sale, Dilara tubeaza de furie si merge sa o recupereze. Insa Cihan decide ca fata sa ramana sub protectia lui Gulseren.

Pe de alta parte, Ozkan nu mai tine secret faptul ca a iesit din inchisoare ajutat de Dilara si de Rahmi, tatal lui Cihan. Acesta vrea sa se razbune pe Dilara pentru faptul ca i-a interzis sa se apropie de Cansu si ii marturiseste lui Cihan despre intelegerea incheiata cu sotia acestuia.

In urma confesiunii lui Ozkan, Cihan realizeaza ca a fost tradat de propria sa familie si demareaza procedurile de divort, pentru a se razbuna pe Dilara. Pentru a evita presiunile sotiei sale, Cihan trimite spre publicare un comunicat de presa in care anunta divortul.

In vreme ce Cihan jubileaza la gandul ca va fi din nou un barbat liber, Dilara ii pregateste acestuia o noua lovitura, pentru a-i plati cu aceeasi moneda.

Profitand de problemele familiei sale, Ozan accepta provocarea unui coleg de a se aventura intr-o intrecere cu propriile lor masini, incalcand astfel promisiunea facuta tatalui sau, de a nu conduce masina primita in dar pana nu isi va lua permisul de conducere. Fara sa le pese de consecinte, tinerii pornesc intr-o cursa nebuna pe o vreme nefavorabila…

Sursa:Kanald.ro

Add comment