Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 18 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 18 difuzat de Kanal D in data de 1 decembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Planul diabolic al lui Ozkan esueaza, deoarece isi face aparitia Cihan, care constata ca Gulseren se afla in pericol in casa. In timp ce Cihan incerca sa patrunda in casa pentru a ajunge la Gulseren, Ozkan reuseste sa fuga neobservat.

In cele din urma, Cihan intra in casa si o gaseste pe Gulseren zacand inconstienta. Socat de starea femeii, acesta o duce urgent la spital. Ultimul lucru pe care si-l aminteste Gulseren este vizita lui Keriman. Insa cercetandu-si casa, aceasta constata disparitia banilor si a colierului lui Cansu. Dupa declaratia lui Gulseren la politie, Keriman este arestata pentru furt.

Pe de alta parte, Dilara pune la cale noi intrigi impreuna cu avocata sa, cautand in trecutul lui Gulseren secrete intunecate. La un moment dat, aceasta afla despre un fost prieten al lui Gulseren care a fost inchis in trecut pentru contrabanda. Dilara merge sa ii povesteasca totul despre trecutul intunecat al rivalei sale lui Cansu, pentru a o determina pe aceasta sa isi dispretuiasca mama biologica. Bulversata de vestile primite de la Dilara despre trecutul mamei sale, Cansu nu crede explicatiile lui Gulseren. Reactiile dure ale fetei o distrug pe Gulseren, care renunta la razboiul initiat de Dilara si decide sa se retraga din viata fiicei sale, pentru a nu-i mai provoca suferinta.

Furtuna pe Bosfor Episodul 18

Intre timp, Cihan face cercetari si afla adevarul despre trecutul lui Gulseren si ii explica lui Cansu ca mama sa nu are niciun amestec in arestarea acelui barbat. Astfel neintelegerile dintre mama si fiica dispar, acestea hotarand sa locuiasca din nou impreuna.

Cuprinsa de invidie si gelozie, Hazal observa cum Cansu admira un un coleg de la scoala si face tot posibilul sa il indeparteze de aceasta. Hazal ii spune baiatului ca sora ei vitrega are deja un prieten si ca nu este disponibila. Aceasta incearca sa il cuceresca si il invita la cafenea.

Intr-o seara, Hazal este condusa de tanarul cu care se intalnise, insa in drum spre casa sunt atacati de un grup de indivizi. Hazal trece prin clipe de groaza…

Sursa:Kanald.ro

Add comment