Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 17 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 17 difuzat de Kanal D in data de 30 noiembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Dilara pune la cale un nou plan de razbunare impotriva lui Gulseren. Aceasta face o intelegere cu Ozkan, cerandu-i sa nu divorteze de Gulseren si sa stea departe de Cansu, in schimbul unei sume de bani.

Dilara ii da lui Ozkan adresa casei in care locuiau Gulseren si Cansu si il sfatuieste sa actioneze conform planului pentru a primi si restul banilor. Scopul Dilarei este sa o determine pe Cansu sa se intoarca acasa si sa o indeparteze pe Gulseren de Cihan.

Furtuna pe Bosfor Episodul 17

Intre timp, avocatul Dilarei il mituieste pe avocatul lui Gulseren si ii cere sa o avertizeze pe aceasta despre ce i se poate intampla in caz de divort. Pentru a o impiedica pe Gulseren sa divorteze de Ozkan, avocatul ei ii comunica o data si o ora gresite pentru procesul care urmeaza sa aiba loc. Astfel, in lipsa ei, judacatorul de caz nu va putea sa pronunte divortul.

Dar, in ultimul moment, Cihan realizeaza capcana in care a fost prinsa Gulseren si aceasta reuseste, in cele din urma, sa ajunga la timp la proces.

Pe de alta parte, Cihan si Dilara pregatesc petrecerea de majorat pentru Ozan. Hazal ii cumpara acestuia un ceas scump, din banii primiti de la mama sa, iar Cansu ii ofera fratelui sau un album special, in care a colectionat fotografii, bilete, insemnari si amintiri din trecut.

Ozan este coplesit de acest cadou care il face extrem de fericit, dar Hazal devine geloasa pentru ca se considera din nou marginalizata.

Ozkan planuieste sa patrunda, pe furis in casa lui Gulseren pentru a filma imagini compromitatoare, fara stirea acesteia, pentru ca mai apoi sa o santajeze. Insa pentru a putea actiona are nevoie de ajutorul lui Keriman, care o viziteaza pe Gulseren si astfel il ajuta pe Ozkan sa intre pe ascuns in casa acesteia…

 

Sursa:Kanald.ro

Add comment