Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 16 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 16 difuzat de Kanal D in data de 24 noiembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.
Ascultand din umbra intreaga conversatiei a parintilor sai, Hazal constientizeaza ca acestia nu o vor considera niciodata fiica lor si decide sa isi puna capat zilelor. Bulversati de gestul extrem al fetei, Cihan si Dilara sar in ajutorul acesteia si o duc la spital.

Inspaimantat de starea precara a fiicei sale, Cihan ii reproseaza sotiei sale ca atitudinea sa a determinat-o pe Hazal sa recurga la sinucidere. Dilara este cuprinsa de remuscari pentru felul in care s-a comportat fata de fiica sa biologica, insa, in adancul sufletul sau isi doreste la fel de mult ca aceasta sa se intoarca la Gulseren.

Furtuna pe Bosfor Episodul 16

In acest timp, Gulseren afla de la Cansu ce s-a intamplat cu Hazal, si nu ezita sa isi faca aparitia la spital pentru a-si vedea fiica. Ingrijorata de starea fiicei sale, Gulseren ii reproseaza Dilarei ca nu a fost capabila sa aiba grija fiica sa si o ameninta ca o va lua acasa.

Temandu-se ca isi va pierde privilegiile, Hazal le cere scuze parintilor sai pentru gestul comis si isi exprima dorinta de se intoarce din nou in casa acestora. Hazal se vede nevoita sa renunte la Gulseren si sa aleaga parintii biologici.

Distrusa de alegerea fiicei sale, Gulseren se retrage, fara sa insiste asupra acesteia. Sensibilizata de suferinta acesteia, Cansu ia o decizie pe cont propriu: vrea sa locuiasca alaturi de Gulseren, mama sa biologica. Decizia fetei cade ca un trasnet peste Dilara, care refuza sa isi lase fiica sa traiasca in cartierul sarac, insa Cihan o sustine pe Cansu, permitandu-i sa plece.

Simtind ca este pe cale sa isi piarda fiica, Dilara o viziteaza pe Gulseren si o ameninta. Scopul ei este sa isi ia fiica inapoi acasa. Din acel moment, Gulseren isi calca pe orgoliu si renunta la principiile la care a tinut atat de mult, acceptand sprijinul financiar al lui Cihan. Acesta inchiriaza o casa luxoasa pentru Gulseren si Cansu.

Cand Dilara aude ca Cihan a inchiriat o casa pentru Gulseren, ii cere avocatului sau sa il elibereze pe Ozkan din arest. Prin acest gest, aceasta spera ca barbatul va interveni de aceasta data, intre Gulseren si Cihan si astfel isi va protejeza casnicia…

Sursa:Kanald.ro

Add comment