Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 15 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 15 difuzat de Kanal D in data de 23 noiembrie,de la ora 20:00.  Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Simtindu-se in pericol, Guleseren se vede nevoita sa il infrunte pe Ozkan, care continua sa o ameninte.

Dupa un schimb de replici dure, Gulseren recurge la un gest necugetat, incercand sa isi puna capat zilelor chiar sub privirile ingrozite ale barbatului. Disperat, Ozkan sare in ajutorul sotiei sale, reusind sa o salveze la timp si ii promite acesteia ca se va schimba si ca o va readuce pe Hazal pentru a forma din nou o familie unita.

Refuzat de Gulseren, Ozkan realizeaza ca atitudinea acesteia se datoreaza lui Cihan, care o curteaza de ceva vreme, si merge sa se razbune pe rivalul sau. Insa in urma atacului asupra lui Cihan, Ozkan este din nou arestat.

Guleseren merge sa o vada pe Cansu, care o invita la clubul de echitatie, pentru a petrece ziua impreuna. Aici isi face aparitia si Cihan, dornic sa o revada pe Gulseren, careia ii cere insistent sa ii permita sa o protejeze de comportamentul agresiv al sotului ei, insa aceasta refuza sprijinul barbatului.

Pe de alta parte, Seyda, cea mai buna prietena a lui Hazal, ii marturiseste lui Ozan ca sora sa biologica este cea care l-a reclamat la politie atunci cand a condus sub influenta alcoolului si fara permis. Infuriat, Ozan se razbuna pe Hazal, povestindu-le totul parintilor sai, care sunt socati de isprava fiicei lor.

Hazal se vede nevoita sa isi recunoasca fapta in fata parintilor sai si sa indure reprosurile acestora. Tanara planuieste sa se razbune pe colega sa si o astepata pe holul scolii, pentru a o pedepsi pentru tradare. Colegii de clasa filmeaza inedita scena a incaierarii dintre cele doua fete si posteaza inregistrarea pe internet.

In urma acestui incident, care pune scoala intr-o lumina proasta, Cihan si Dilara sunt convocati de urgenta de catre director. Dilara nu mai suporta comportamentul lui Hazal si nu mai vrea sa o tina in casa sa. Aceasta ii cere lui Cihan sa o duca inapoi lui Gulseren, caci acolo ii este locul. Martora la intreaga discutie dintre parintii sai, Hazal realizeaza ca nu este dorita in familua sa si recurge la un gest extrem…

Add comment