Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 13 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 13 difuzat de Kanal D in data de 16 noiembrie,de la ora 20:00. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Cihan cade prada razbunarii lui Alper, care il ura de moarte pentru ca fusese eliminat de la conducerea companiei. Alper nu ezita sa il impuste pe fostul sau asociat chiar in fata restaurantului acestuia.

Cihan ajunge la spital in stare grava si este operat de urgenta. In timp ce Dilara si Rahmi asteapta vesti de la medici, la spital ajunge si Gulseren. Aceasta este insa intampinata de Dilara, care, furioasa, o alunga. Gulseren insa nu se resemneaza si merge din nou la spital, de aceasta data pe furis, pentru a-l vedea o clipa pe barbatul iubit.

Cand isi revine din anestezie, Cihan nu vrea sa declare politiei numele agresorului, pretinzand ca nu il cunoaste pe cel care l-a impuscat, pentru a nu provoca suferinta Dilarei, dar si pentru a evita un nou scandal de presa. Acesta ii cere avocatului sau sa stearga inregistrarea de pe camerele video de la restaurant, care arata fara dubiu infractiunea comisa de Alper.

Dilara afla de la avocatul sau ca un divort ar fi echivalent cu inchiderea firmelor familiei. Prin urmare, ca sa-si salveze averea, sustinand ca ii pasa ca Cihan a fost impuscat, Dilara joaca din nou cartea prefacatoriei si face tot posibilul pentru a se impaca cu el.

Pe de alta parte, Ozkan realizeaza cat de mult o iubeste inca pe Gulseren si incearca sa o recucereasca. Insa Gulseren ii reaminteste de fiecare data suferinta pe care i-a pricinuit-o ani la rand si ii refuza propunerea de a forma din nou un cuplu.

Refuzat de Gulseren, Ozkan planuieste sa isi cunoasca fiica biologica si merge la scoala unde invata Cansu pentru a o intalni. Adolescenta are o reactie diferita de cea a lui Hazal, fiind dornica sa isi cunoasca tatal. Ozkan se simte coplesit de afectiunea sincera a fiicei sale.

Add comment