Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 10 rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 10 difuzat de Kanal D in data de 3 noiembrie.

Bulversata de ultimele conflicte care au dezbinat familia, Cansu paraseste casa parintilor, lasandu-le acestora o scrisoare in care le explica gestul sau tulburator. Cihan si Dilara pornesc in cautarea disperata a lui Cansu care si-a dorit sa se retraga din sanul familiei si a-i lasa cale libera fiicei lor biologice, Hazal.

Gulseren face tot posibilul sa ii transmita lui Cansu tot ceea ce simte pentru ea si incearca sa o convinga de bunele sale intentii. Cansu crede in sinceritatea mamei sale biologice si ii cere sa se intalneasca, pentru ca fugise de acasa. Mai mult, adolescenta ii marturiseste ca ar vrea sa locuiasca impreuna cu ea, dar Gulseren o pondereaza, explicandu-i ca in prezent circumstantele nu sunt favorabile unei astfel de schimbari. Aceste cuvinte o linistesc pe Cansu, care accepta sa se intoarca in casa celor care au crescut-o.

Intre timp, Hazal realizeaza ca atitudinea sa in noua casa nu o va ajuta sa castige iubirea parintilor sai si se hotaraste sa fie mai politicoasa si mai apropiata de toti membri familiei. Toata lumea este surprinsa de schimbarea adolescentei, insa cea care nu crede in cuvintele lingusitoare ale acesteia este Cansu.

Pe de alta parte, Rahmi, tatal lui Cihan, nu uita infrangerea pe care a suferit-o si pune la cale, impreuna cu Dilara, un plan meschin de razbunare impotriva lui Gulseren in care acestia cred cu tarie, si ca ii va ajuta la indepartatea acesteia de Cihan.

Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata si planul acestora este dat peste cap, spre surprinderea Dilarei si a lui Rahmi.

Add comment