Home / Stiri / Erkan Petekkaya s-a pregatit un an pentru rolulul din serialul “Furtuna pe Bosfor”

Erkan Petekkaya s-a pregatit un an pentru rolulul din serialul “Furtuna pe Bosfor”

Erkan Petekkaya, actorul din serialul turcesc Furtuna pe Bosfor, s-a pregatit un an pentru a arata perfect in rolul lui Cihan, un barbat extrem de sarmant.

Rezultatul orelor petrecute la sala au fost sesizate de toata lumea. Actorul de 45 de ani  a declarat ca a mers cu regularitate la sala si a trecut printr-o schimbare radicala de look pentru a deveni barbatul cuceritor.

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Pentru ca trebuia sa arate impecabil, Erkan a facut exercitiile fizice sub indrumarea unui antrenor. De asemenea, regimul alimentar a fost unul cat se poate de strict: mic dejun sanatos, fructe si legume la fiecare masa, dieta saraca in grasimi. De tunsoare si de look, in general, s-au ocupat stilistii serialului.

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

“Desi a fost un regim destul de greu de suportat, m-am bucurat ca rolul lui Cihan m-a disciplinat, m-a pus in situatia de a face ceea ce in mod normal orice om ar trebui sa faca: sa aiba grija de corpul lui. Chiar daca de felul meu practic sport lejer de intretinere – conditia fizica fiind esentiala pentru un actor – recunosc ca in perioadele incarcate mai saream peste mersul la sala sau ma rasfatam seara cu o masa copioasa. Dar cand un rol iti impune sa arati intr-un anumit fel, mintea si corpul se conformeaza la disciplina. Sotia mea este incantata de felul in care arat acum si imi face complimente in fiecare zi. Iar acest lucru ma mobilizeaza”, a declarat  Erkan Petekkaya. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *