Seriale Turcesti

Erkan Petekkaya regreta incidentul cu Nurgul Yesilcay!

erkan_nurgul

Intr-un interviu acordat cotidianului Hürriyet, Erkan Petekkaya a mărturisit, printre altele, că în incidentul cu Nurgül Yeşilçay ( împotriva căreia a intentat proces de calomnie) el nu a reușit să se exprime și de aceea, deși avea dreptate, a picat în situația de a nu avea și a fost aspru criticat, mai ales de femei.

A spus că afirmația sa „Dacă voi spune motivele plecării ei din serial,sigur voi produce un cutremur„ a fost rostită „off the record„, dar că a fost publicată și nu mai avea ce să facă. A mai spus că atunci când vorbești la telefon și ești nervos, nu ai cum să pui virgulele și punctele acolo unde trebuie, că ai fi mai atent la exprimare dacă ai vorbi știind că tot ceea ce vei spune va apărea într-un interviu scris.

“Vorbești la telefon, crezi că persoana te va înțelege și corecta și apoi constați că a dus discuția într-un sens potrivit interesului său.”

Întrebat dacă regretă cele întâmplate, Erkan Petekkaya a răspuns că regretă și s-a luptat cu ceva inutil și prostesc, că a dat apă la moară celor care nu-l iubesc.

„Întinzi de aici ramura de măslin către Nurgül Yeşilçay?” a întrebat ziaristul.

Răspunsul lui Erkan Petekkaya a fost: „Nu-mi face una ca asta. Mai bine să nici nu vorbim despre subiect. „ povestind restul off the record.

 

56a0783318c7734bb418e35f

Interviul a fost prilejuit de lansarea unui album care include 12 melodii interpretate de 12 actori în sprijinul „Fundației Inimii„.

#divaneaşıkgibi #türkkalpvakfı yararına yapılmıştır. @dmccomtr @samsundemir @febyotasel @sinanakcil

Un clip video postat de Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya) pe

 

Sursa: ViataCuAromaDeCafea

Add comment