Seriale Turcesti

Erkan Petekkaya: “Femeile m-au placut intotdeauna mai mult fara mustata”

Erkan Petekkaya, indragitul actor din serialul “Dila”, ce a avut premiera aseara, la Kanal D, a facut orice a fost nevoie pentru a intra cat mai bine in pielea personajelor interpretate de-a lungul timpului. A slabit, s-a ingrasat, a facut sport intensiv si, atunci cand a trebuit sa-l interpreteze pe capitanul Ali din “Tradarea”, si-a asumat o mustata generoasa.

“Capitanul Ali a fost un cosmar pentru mine din punctul acesta de vedere, pentru ca a trebuit sa port acea mustata, sa am grija de ea si in viata privata. O doamna, pe strada, m-a oprit si mi-a spus ca mustata ma imbatraneste. Si i-am dat dreptate! J Cred ca femeile m-au placut intotdeauna mai mult fara mustata “, a spus Erkan Petekkaya.
Actorul spune ca asemanarile dintre el si personajul Riza l-au facut sa fie mai relaxat in insusirea rolului din “Dila”.

“Ma simt mult mai confortabil in pielea lui Riza, pentru ca regasesc mai multe asemanari cu acesta. Isi venereaza femeia iubita, nu e influentabil, are un caracter puternic. Pe a fost nevoie sa-l indelung, pentru ca eu, structural, nu as putea sa le fac rau celor pe care ii iubesc “, a declarat actorul.

Erkan Petekkaya a fost redescoperit de publicul Kanal D odata cu serialul “Dila”, difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti de la ora 20:00, in rolul lui Riza, un barbat cu un caracter puternic, care se indragosteste chiar de femeia care urmareste sa il duca in fata justitiei, dupa o crima comisa de acesta accidental.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Dila”, cu Erkan Petekkaya si Hatice Sendil in rolurile principale.

Add comment