Home / Stiri / Erkan Petekkaya este innebunit dupa baiatul sau

Erkan Petekkaya este innebunit dupa baiatul sau

Erkan Petekkaya , actorul principal din serialul Furtuna pe Bosfor difuzat de Kanal D, este innebunit dupa baiatul sau.

In serialul Furtuna pe Bosfor , interpreteaza rolul lui Cihan, un barbat Onest, discret si un om de afaceri de succes proprietarul unui lant de restaurante si cafenele. El traieste cu sotia Dilara si cei doi copii Cansu si Ozan intr-o vila pe malul Bosforului .Cu toate astea casatoria lui cu Dilara nu mai merge foarte bine si acest lucru se accentueaza si mai mult cand o intalneste pe Gulseren lucru ce il va face sa ia decizia separarii de Dilara. El vede la Gulseren puritate , onestitate, lucruri care ii lipsesc sotiei lui si astfel se indragosteste de ea. La fel ca si la Gulseren sentimentele lui sunt prinse intre dragostea puternica pentru Cansu si casatorie. In aceste circumstante va trebui sa ia o decizie.

“Cand a venit pe lume baiețelul nostru (Canon Cem) am inceput sa privesc viața altfel. Am ințeles ce inseamna a iubi cu adevarat. Sunt innebunit dupa baietelul meu!”, a declarat Erkan.

erkan petekkaya familie

Erkan

Erkan

“Pana la 30 ani, m-am bucurat de tinerete, ca orice tanar. Apoi mi-am dorit sa ma casatoresc, sa imi intemeiez o familie. La varsta de 33 de ani, mi-am implinit visul. Cred in casatorie si chiar daca exista si momente grele, merita din plin sa ai o familie. A-ti petrece viata alaturi de o alta persoana nu este un lucru usor, dar este placut. Eu sunt fericit așa! Dupa parerea mea orice om ar trebui sa isi intemeieze o familie si sa aiba un copil” a declamat Erkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *