Home / Stiri / “Elif” un nou serial turcesc la Happy Channel din 1 august!

“Elif” un nou serial turcesc la Happy Channel din 1 august!

elif_serial_turcesc

Ajunsă la ferma unei familii bogate, familia Emiroglu, micuța va lucra aici pe post de servitoare, fără a se cunoaște faptul că ea este de fapt fiica principalului moștenitor. Melek, mama sa, a trăit în urmă cu șase ani o poveste de dragoste cu Kenan, fiul cel mare al familiei Emiroglu. Pentru că nimeni nu a fost de acord cu relația lor, femeia a fost alungată și amenințată cu moartea. Kenan nu a știut nimic despre toate astea, iar în prezent habar nu are de existența acestuicopil. Dacă inocența unui copil minunat va reuși sau nu să schimbe lucrurile și să aducă fericirea în ferma familiei Emiroglu, telespectatorii Happy Channel vor descoperi începând cu 1 august, în fiecare seară de la ora 21.oo.

Transmisă deja în șase țări, în afară de Turcia, (Pakistan, Indonesia, Grecia, Bosnia-Herțegovina, Serbia și Columbia) produs de Fremantle la standarde care ar concura cu orice film de Hollywood, “Elif” i-a cucerit iremediabil pe telespectatori. Indonesia a decis chiar să realizeze și o variantă proprie a serialului, cu distribuție locală, dupa succesul de care s-a bucurat această productie. Grecii au fost și ei impresionați de această poveste, serialul urmând a fi difuzat în toamnă și de ei.

Isabella Damla Güvenilir, micuța care o interpretează pe Elif a fost adevărata revelație a acestei producții, iar viața ei nu este departe de scenariul unui serial de succes. Născută la New York, din tată albanez și mamă de origine turcă, aceasta a venit la Istanbul împreună cu părinții ei pentru a participa la nunta unchiului său. Producătorii serialului au vazut-o acolo, au fost cuceriți pe loc de frumusețea și naturalețea ei, iar în ziua următoare s-au întâlnit la casting.

Sursa: tvhappy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *