Home / Stiri / EDA din “Dragoate infinita” este una dintre cele mai talentate balerine din Turcia!

EDA din “Dragoate infinita” este una dintre cele mai talentate balerine din Turcia!

Actrita Ece Yasar reuseste sa imbine cu succes ambele sale profesii pe care le realizeaza cu multa pasiune.

Ece Yasar s-a nascut in 1994, in Ankara intr-o familie iubitoare de arta si a urmat Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii din Ankara.

Inca din copilarie, Ece Yasar si-a manifestat talentul pentru balet, iar parintii sai au indrumat-o sa ia lectii de balet, devenind in scurt timp o balerina profesionsta.
Desi prima sa dragoste ramane baletul, Ece Yasar decis sa imbine ambele sale profesii si dupa absolvirea facultatii de teatru a inceput sa joace in cadrul Tetrului de Stat din Ankara, iar in 2016 a primit, in urma unui casting, primul ei rol intr-un serial de televiziune.

Interpretarea cu succes a Edei, asistenta lui Nihan, in serialul “Dragoste infinita”, a reprezentat cea mai frumoasa experienta deoarece tanara actrita a lucrat cu unii dintre cei mai talentati regizori si actori ai momentului din Turcia, de la care a avut multe de invatat.

?saturday power?

O postare distribuită de Ece Yaşar (@ece.yasar) pe

In paralel, Ece Yasar a continuat sa mearga si la sala de balet, unde a capatat deja statutul de instructor si antreneaza multe viitoare balerine.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *