Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 9 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 9 difuzat de Kanal D in data de 31 martie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Seara petrecuta cu Nihan ii confirma lui Kemal banuielile privitoare la veridicitatea casatoriei acesteia cu Emir.

Pe de alta parte, Emir ii va pedepsi pe Nihan si pe Kemal pentru intalnirea lor misterioasa si ca atare, familiile acestora vor avea de suferit. Emir are cate un plan diabolic pentru fiecare membru al familiei lui Nihan, dar nici cei din familia lui Kemal nu scapa de nepedepsiti de sotul lui Nihan.

Emir ii declara razboi pe fata lui Kemal. Scopul lui este sa-l scoata pe Kemal definitiv din viata lor.
Salih il suspecteaza pe Emir de incendiul de pe barca si ii dezvaluie lui Nihan banuiala sa. Insa Nihan, bazandu-se pe un detaliu stiut de ea, isi da seama ca vinovatul este Ozan. Acest lucru duce la cearta dintre cei doi frati. Nihan crede ca Ozan a fost ajutat de Emir si merge la acesta la firma pentru a-i cere socoteala. Cand ajunge la firma, isi da seama ca sotul ei ii intinde o capcana lui Kemal.

Kemal va beneficia de ajutorul venit din partea lui Nihan si astfel, planul diabolic al lui Emir esueaza. Mai mult, conflictul dintre Emir si Kemal va avea consecinte grave asupra primului. Emir primeste o lectie dura de la tatal sau, cu „ajutorul” lui Kemal.

Nihan si Kemal sunt prinsi intr-un val de evenimente mai mult sau mai putin fericite, fara posibilitatea de a se impotrivi. Kemal este pe punctul de a afla adevaratul motiv ce sta la baza casniciei dintre Nihan si Emir.
Nu ratati un nou episod astazi, din “Dragoste infinita”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment