Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 82 Rezumat ( ULTIMUL EPISOD)

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 82 difuzat de Kanal D in data de 12 iulie 2017.

In aceasta seara, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul povestii serialului care a cucerit inimile romanilor!

“Dragoste infinita” ajunge la final, se cern acum zbaterile, cautarile eroilor care i-au tinut pe fani cu inima la gura timp de patru luni! Nu ratati un ultim episod plin de emotii si tensiune, in aceasta seara, de la 20:00!

Daca pana acum Kemal si Nihan au luptat fara incetare pentru a fi impreuna, iata ca destinul ii pune in fata celei mai grele incercari. Desi au devenit o familie, asa cum si-au dorit intotdeauna, cei doi indragostiti trebuie sa duca ultima lupta in fata destinului.

Dupa rapirea fetitei lor de catre Emir, Nihan si Kemal si-au invatat lectia. Ei planuiesc sa plece din tara, departe de Emir, astfel incat familia lor sa fie ferita de toate nenorocirile pe care familia Kozcuoglu le-ar mai putea provoca. Emir face orice pentru a ramane in libertate.

Planul familiei Soydere este dat insa, peste cap, atunci cand Emir intra in actiune. Aflati pe punctul de plecare, Nihan este rapita chiar din aeroport.

Kemal primeste lovitura dupa lovitura. Dupa Nihan, Zeynep, Zehir si Ayhan sunt rapiti de catre oamenii lui Emir, totul pentru a-i produce suferinta rivalului sau si pentru a-si negocia “libertatea”. Kemal este pus in situatia de a face cateva alegeri vitale!

Emir nu crede ca poate fi invins de dragostea pe care Nihan si Kemal o impartasesc. Afla ce supriza colosala le ofera destinul celor doi indragostiti! Nu rata ultimul episod plin de emotie si de rasturnari de situatie!

Incepand de joi seara, telespectatorii vor putea urmari un nou sezon al serialului „Bahar: Viata furata”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment