Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 80 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 80 difuzat de Kanal D in data de 10 iulie 2017.

Intr-un nou episod al serialului „Dragoste infinta”, micuta Deniz este rapita de fugarul Emir. Afla primul ce se intampla in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Suferind din cauza pierderii recente, Zeynep inca nu si-a revenit din soc, insa il are alaturi pe fratele ei caruia i-a gresit enorm. Intre timp, Mehmet a marturisit totul, spre bucuria lui Kemal; declaratia acestuia il va ajuta sa il bage dupa gratii pe Emir.

Politia este pe urmele fugarului Emir, insa barbatul pregateste o lovitura dureroasa proaspat casatoritilor… Emir reuseste sa patrunda prin efractie in casa, in camera micutei Deniz, moment in care ceva ii distrage atentia si este nevoit sa se retraga.

Incercand sa se revanseze fata de fratele ei, Zeynep urmareste sa il demaste pe Emir si sa fie prins de autoritati, insa pare ca planul nu este tocmai bine pus la punct. Fata se afla in mare pericol!

In ciuda faptului ca Emir este de negasit, viata isi reia cursul pentru cei doi indragostiti, insa gandul lor este zilnic la pericolul ce ii paste. Fericitul cuplu primeste inca o groaznica lovitura atunci cand Emir reuseste sa le rapeasca copilul si incearca sa paraseasca tara.

Nu rata un nou episod al serialului „Dragoste infinta”, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Add comment