Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 76 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 76 difuzat de Kanal D in data de 4 iulie 2017.

In episodul difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, din serialul “Dragoste infinita”, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unor succesiuni de intamplari neasteptate ce vor schimba radical vietile protagonistilor.

In timp ce se deruleaza evenimentul care marcheaza cel mai important moment din viata Leylei si a lui Ayhan, Emir se afla la spital, ingrijorat de soarta tatalui sau. Petrecerea de nunta este in toi, iar Kemal afla vesti imbucuratoare pe care abia asteapta sa i le impartaseasca lui Nihan.

Cuprins de gelozie, Emir da buzna peste Nihan si o ameninta pe tanara. Intre acestia are loc o altercatie care o face pe fata sa se teama pentru viata ei.

Mama fetei vede totul si intervine, insa fara sorti de izbanda. Nihan este ranita; desi starea i se agraveaza, ea refuza prezenta unui medic care sa o consulte si cere disperata sa fie lasata sa plece.

Lucrurile iau o intorsatura grozava cand Kemal isi face aparitia la conac si da nas in nas cu rivalul sau. Prizoniera in camera sa si nestiind ce se intampla dincolo de usa dormitorului, Nihan isi face griji pentru barbatul pe care il iubeste…

Nihan gaseste o cale de scapare, atat pentru ea cat si pentru fiica ei, insa Emir nu se lasa convins atat de usor si intervine agresiv pentru a o recupera pe tanara.

In timp ce Emir incearca sa duca la faliment afacerea familiei si sa-si insuseasca toti banii, afirmand ca Nihan l-a imputernicit pe acesta si ca ea este de negasit, tanara isi face aparitia in fata Consiliului Director, cu explicatii naucitoare.

In tot acest timp, Kemal incearca sa stranga dovezi care l-ar putea incrimina pe Emir si l-ar face responsabil de faptul ca reprezinta o grupare mafiota.
Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment