Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 74 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 74 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 74 difuzat de Kanal D in data de 30 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Ayhan nadajduieste ca Leyla, care se afla in stare critica la spital, sa isi revina. Ayhan a jurat sa se razbune pe familia Kozguoglu pentru cele intamplate Leylei.

De indata ce ii da de urma, Ayhan il rapeste pe Galip si este gata sa il ucida. In ultimul moment, insa, apare Kemal care impiedica acest dezastru.

Cu ajutorul mamei lui Emir, Kemal afla ca Galip urmeaza sa fuga din tara si alerteaza autoritatile. Fratii Kozcuoglu primesc lovitura de gratie din partea lui Kemal. Galip este arestat iar retinerea acestuia va cutremura din temelie holdingul Kozcuoglu.

In ciuda puterii pe care o are, Emir este neputincios in fata arestarii tatalui sau.

Insa lucrurile nu se termina aici. Cazul in care este implicat Galip Kozcuoglu duce indirect la perioada “rapirii” lui Asu. Fratii Kozcuoglu realizeaza ca Kemal este un adversar de temut si incearca din rasputeri sa mai salveze cate ceva din ceea ce a stricat Galip tatal lor.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *