Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 70 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 70 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 70 difuzat de Kanal D in data de 26 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Zeynep renunta la casatoria cu Hakan si ii impune lui Emir sa divorteze de Nihan, ca sa o ia pe ea de nevasta.

Dupa ce raportul de autopsie al fratelui lui Nihan este finalizat, Kemal este in stare de soc. De indata ce comisarul Mercan afla adevarul despre moartea lui Ozan, Nihan si Kemal se vor confrunta cu cel mai mare soc al vietii lor. Cu toate ca Tarik i-a marturisit fratelui sau ca l-a ucis pe Ozan, lui Kemal nu-i vine sa creada ca acesta este crudul adevar.

Lui Kemal nu-i este usor sa se despovareze de greutatea adevarului. Nihan si Kemal isi continua cu putere lupta in ciuda tuturor piedicilor.

Emir este fericit ca adevarul va iesi la iveala, in ceea ce priveste adevaratul criminal al lui Ozan si inteteste presiunea asupra lui Nihan. Emir este convins de faptul ca ceea ce a facut Tarik va distruge dragostea dintre Nihan si Kemal.

Holdingul Kozcuoglu aflat sub conducerea lui Emir incepe “sa infloreasca” insa, Leyla il suspecteaza pe acesta ca face ilegalitati. Din pacate, insa, planul ticluit de Emir este pe cale a se infaptui.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *