Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 7 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 7 difuzat de Kanal D in data de 29 martie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kemal urmareste de la distanta fericirea lui Emir cu Nihan, lucru care ii alimenteaza durerea, dar si setea de razbunare.

Se hotaraste sa rescrie regulile jocului si da startul certurilor fara sfarsit pe care le va avea cu Emir.

Nihan nu doreste sa mai asiste la o alta disputa. Este nevoita sa-si infraneze inima si hotareste sa stea departe de Kemal. Ar vrea sa se intoarca la vechea sa viata, insa constata ca acest lucru nu mai este posibil.

Emir intentioneaza sa-si intareasca relatiile cu Tarik si Zeynep in vreme ce prietenia dintre Kemal si Leyla va trece printr-un moment memorabil. Kemal afla un secret urias pe care Leyla l-a tainuit vreme de 30 de ani. Din acest moment, relatia lor de prietenie ori se va rupe ori va deveni si mai puternica.

Kemal isi cumpara casa langa cea in care locuiesc Nihan si Emir, iar acesta din urma va deveni banuitor.
Nu ratati un nou episod astazi, din „Dragoste infinita”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Incepand de luni, telespectatorii Kanal D se vor bucura de serialul „Dragoste infinita” in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Serile de vineri vor deveni un adevarat maraton al superproductiilor turcesti, pentru ca de la ora 23:00, imediat dupa „Dragoste infinita”, se va difuza „Furtuna pe Bosfor”.

Sursa: Kanal D

Add comment