Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 69 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 69 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 69 difuzat de Kanal D in data de 23 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Cu toate ca a reprezentat multa vreme cel mai de incredere om al fratilor Kozcuoglu, Tufan devine victima acestora.

Nemilosul plan stabilit de Emir si Asu, pentru a o disculpa pe aceasta de acuzele ce i se aduc, isi va atinge scopul cu pretul vietii lui Tufan. Cazul mortii lui Ozan ii va reuni pe Kemal, Nihan si comisarul Mercan.

Kemal si Mercan sunt de parere ca este nevoie de multa “rabdare” pentru a afla adevarul in cazul mortii lui Ozan, insa Nihan adopta alta strategie. Satula de “jocurile” si uneltirile  fratilor Kozcuoglu, tanara simte ca trebuie sa faca mai mult pentru a afla adevarul despre moartea fratelui ei.

Fara sa stea pe ganduri, Nihan are o confruntare cu Asu. İntre Nihan si Asu izbucneste razboiul. Singura scapare a surorii lui Emir este sa spuna adevarul.

Ca sa isi ajute sora, Emir il trimite in “bataia pustii” pe Tarik. Kemal duce o lupta grea: de o parte este fratele lui, care i-a marturisit, nu demult, ca el este cel care l-a ucis pe Ozan, iar de cealalta parte este Nihan, femeia fara de care nu poate trai.

Vin momente in care Kemal se inchide in sine, dar iubirea lui Nihan continua sa-i fie suport. In urma cercetarilor indreptate spre trecut, Mercan gaseste legatura dintre Asu si Tarik. Aceasta importanta dovada va schimba situatia.

Aparitia lui Mercan inseamna numaratoarea inversa pentru Tarik. Tarik face ultima miscare pentru obtinerea biletului de iesire din aceasta complicata situatie.

Zeynep afla sexul copilului si merge la Emir sa-i impartaseasca acest lucru.  La intalnire insa, participa un oaspete neasteptat, lucru care starneste inceputul unui razboi interior pentru Zeynep.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *