Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 67 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 67 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 67 difuzat de Kanal D in data de 21 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dupa ce si-a inscenat moartea, Asu urmareste de pe “margine” firul evenimentelor. Diabolicul plan pus la cale de mezina familiei Kozcuoglu are ca scop defaimarea lui Kemal si, implicit, distrugerea relatia acestuia cu Nihan.

Asu nu are limita cand vine vorba de razbunare si face orice numai sa le provoace suferinta celor doi indragostiti.

Satul de acuzatiile venite din partea familiei, ca si-a ucis sora, Emir da curs propriei anchete pentru a-l gasi pe “ucigasul” surorii lui. Prima banuiala a acestuia se indreapta, inevitabil, catre Kemal. Plasarea dovezilor, de catre Asu si Tufan, la locul “crimei”, il indica drept suspect principal pe Kemal, atat in ochii lui Emir dar, mai ales, in ochii autoritatilor.

Pe numele lui Kemal se emite ordin de arestare pentru “uciderea” lui Asu Kozcuoglu. Kemal “fuge” din calea autoritatilor pentru a nu fi incarcerat pentru o fapta pe care n-a comis-o dar Emir il “prinde”.

“Justitiarul” Emir nu rateaza ocazia de a-si ataca dusmanul, pe Kemal, si vede in “moartea” surorii lui o oportunitate imensa in a termina razboiul cu acesta. Dupa o confruntare fata in fata, pe care o au cei doi rivali, Kemal este rapit de catre oamenii lui Emir si fortat de acesta sa marturiseasca “adevarul”, uciderea lui Asu.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *