Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 66 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 66 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 66 difuzat de Kanal D in data de 20 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

De indata ce afla ca Asu se face vinovata de accidentului lui Nihan, Kemal ia masuri. Fara sa stea pe ganduri Kemal ii cere divortul sotiei sale. Cand aude ca barbatul iubit vrea sa scape de ea, Asu are o reactie neasteptata.

Kemal realizeaza cat este de periculoasa sotia lui si banuieste ca aceasta se foloseste chiar si de fratele ei, de Emir, ca sa isi atinga scopul. Asemenea fratelui ei, Asu isi “calculeaza” fiecare miscare.

Kemal si Nihan afla, prin intermediul lui Gurcan, ca Asu este cea care l-a ucis pe Ozan.

Cand cei doi merg sa ii ceara socoteala acesteia despre crima comisa, Nihan si Kemal au parte de un soc.

İn casa lui Kemal, acolo unde locuia si Asu, se gasesc dovezi care arata ca aceasta a fost ucisa. Nihan si Kemal fac cunostinta cu comisarul Mercan politistul care ancheteaza cazul.

In timp ce Mercan sugereaza ca va avea intrevederi mai lungi cu Nihan si Kemal, Nihan este deranjata de atitudinea lui Mercan fata de Kemal.

Nimeni nu stie insa ca motivul indispozitiei lui Kemal este altul: ultima persoana care a vazut-o in viata pe Asu este el insusi.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *