Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 65 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 65 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 65 difuzat de Kanal D in data de 19 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Evenimentele se precipita in noul episod al serialului „Dragoste infinta”, care se va difuza in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Din dorinta de a-si ajuta sora, Tarik ii cere ajutorul lui Asu. Tarik nu stie ca de fapt, el cere ajutorul persoanei care se face vinovata de moartea lui Ozan. İn felul acesta fratele lui Kemal se afunda si mai tare in “noroiul” in care a intrat.

Atat in accidentul lui Nihan cat si in moartea lui Ozan, Gurcan are un rol cheie, motiv pentru care cei doi dusmani, Kemal si Emir, se intrec in a-l gasi pe acesta. Fuga lui Gurcan este in defavoarea lui Asu. Kemal continua cercetarile in ceea ce priveste moartea lui Ozan. Pe masura ce Kemal se apropie de ceea ce ascunde Gurcan si, implicit de adevarul despre moartea lui Ozan, Emir are datoria de a “inchide usile” din calea lui Kemal.

Mai repede decat se astepta, Emir pune mana pe dovada care demonstreaza ca Asu este cea care a provocat accidentul lui Nihan. Asu si Tufan pica in capcana lui Emir, si numai o minune ii mai poate salva de la moarte. Asu si Emir scot “armele”. Pentru Asu toate usile sunt pe cale sa se inchida iar jocurile sa se termine.

Nu rata un nou episod al serialului „Dragoste infinita”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *