Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 64 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 64 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 64 difuzat de Kanal D in data de 16 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Evenimente neprevazute au loc in episodul din serialul „Dragoste infinita”, care se va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Odata cu impuscarea lui Zeynep, dragostea dintre Nihan si Kemal este pusa din nou la incercare.

Nihan nu poate trai cu constiinta incarcata si refuza sa musamalizeze incidentul in care este implicata si Vildan, mama ei, chiar daca Emir face tot posibilul s-o impiedice sa se predea autoritatilor. Decizia pe care o va lua Nihan va reprezenta un pas important in relatia cu Kemal.

In ciuda tuturor problemelor pe care le intampina, dragostea dintre Kemal si Nihan se indreapta hotarata spre lumina.

Emir afla ca accidentul de masina al lui Nihan este un sabotaj si intra in actiune pentru gasirea persoanei care a pus viata sotiei lui in pericol. Asu este intr-o situatie complicata. Ea este constienta ca pericolul se apropie si ca este doar o chestiune de timp pana cand Emir va afla ca ea este persoana care a atentat la viata lui Nihan.
Din dorinta de a o disculpa pe Zeynep de acuzele ce i se aduc, Kemal rezolva una din cele mai importante probleme.

Kemal si Emir actioneaza din directii diferite pentru aflarea adevarului. Nihan, ca intotdeauna, este alaturi de Kemal.

Nu rata un nou episod din serialul „Dragoste infinita”, care se va difuza in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *