Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 62 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 62 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 62 difuzat de Kanal D in data de 14 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dupa ce Nihan vizualizeaza imaginile in care Zeynep il “ucide” pe Ozan, furia ei se transforma dintr-un fulg de nea intr-o adevarata avalansa.

Emir, cel care a “raspandit” filmuletul uciderii lui Ozan, la insistentele lui Asu, crezand ca acest “adevar” ii va desparti pe cei doi indragostiti, nu o va lasa prada sortii pe Zeynep. Emir este hotarat sa o ascunda pe cea care ii poarta copilul in pantec, si da startul operatiunii de rapire a fetei.

Emir face totul pentru ca niciun membru al familiei Kozcuoglu, fie el si nenascut, sa nu fie incarcerat. Asu insa, nu este de aceeasi parere.

Cu toate ca a urmarit ingrozit filmarea care o acuza pe Zeynep de uciderea fratelui lui Nihan, Kemal este convins ca la mijloc este un complot.

Diferenta de opinii, la un asa “subiect” delicat, intre Nihan si Kemal apare inevitabil, exact ceea ce si-a dorit si Emir. Dragostea dintre Nihan si Kemal este pusa din nou in fata unui urias obstacol.

Nihan depune plangere penala impotriva lui Zeynep, fapt ce are ca rezultat redeschiderea anchetei privind moartea fratelui ei. Tarik banuieste ca urmatoarea persoana vizata de catre Emir, dupa Zeynep, este el si, fara sa stie ca va fi in continuare “o victima”, urmeaza sa pice in capcana intinsa de Asu.

İn vreme ce Asu imprastie dovezi care s-o conduca pe Nihan la Zeynep, Kemal vrea sa scape definitiv de Asu.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *