Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 60 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 60 difuzat de Kanal D in data de 12 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Daca Kemal va folosi corect dovada gasita in depozit, lasata de oamenii lui Emir, atunci el va afla identitatea ucigasului. Kemal si Nihan au banuiala ca vinovata de moartea lui Ozan ar putea fi Zeynep.

Asu nu intelege de ce Emir a renuntat la planul sau de a-i departi pe Nihan si Kemal. Asu va trimite un indiciu celor doi indragostiti care il cauta pe ucigasul lui Ozan.

Cand Zeynep afla in ce probleme a intrat va constientiza inca o data ca Emir nu o va ajuta in detrimentul lui Nihan. Chiar daca inima ii este ranita, Zeynep este obligata sa poarte insemnul pasiunii sale orbesti.

Zeynep este ingrozita la gandul ca se va afla adevarul, ca ea l-a ucis pe fostul sot, asa cum arata toate indiciile si, incearca disperata sa gaseasca o portita de scapare din aceasta poveste.

Kemal decide sa discute cu Zeynep despre ziua mortii lui Ozan si, in urma intalnirii lor acesta va fi surprins de un alt adevar pe care-l va afla. Emir face un plan de discreditare a lui Nihan, ca mama insa, din fericire, Nihan isi va lua revansa.

Zeynep este pe cale de a innebuni cand vede ca toate drumurile anchetei duc catre ea si simte ca nu mai are nicio scapare. Pentru a nu fi desconspirata ii cere ajutorul lui Tarik. Tarik si Zeynep incep o actiune periculoasa.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa:Kanal D

Add comment