Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 6 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 6 difuzat de Kanal D in data de 28 martie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Ajuns la Politie, unde a aflat ceea ce s-a intamplat cu sora lui, Zeynep, si fratele lui Nihan, Ozan, Kemal decide sa cerceteze in detaliu cum au ajuns cei doi in aceasta situatie. Ceea ce va afla il va enerva foarte tare pe Kemal.

Pentru ca familia lui sa nu aiba de suferit, Kemal ia o hotarare care o va afecta si pe Nihan. De acum incolo, intre cei doi indragostiti, Kemal si Nihan, se deschide o noua prapastie.

Cand Ozan afla cine este, de fapt, Zeynep, el va fi nevoit sa renunte la aceasta la insistentele mamei si ale surorii lui.

Vildan este prizoniera unei gelozii ce dureaza de treizeci de ani si isi joaca marea carte in fata Leylei. O noua miscare a lui Vildan reinvie razboiul pe care Leyla il considera stins.

Kemal trece cu un pas inaintea lui Emir exact cand acesta se astepta mai putin. Miscarea acestuia il blocheaza pe Emir si prevesteste inceputul unui razboi dur intre cei doi tineri. Kemal il avertizeaza pe Emir sa stea departe de familia lui.

Kemal este pus intr-o situatie foarte delicata, in fata familiei. Evenimentele care s-au succedat, in ultimul timp, s-au extins asupra familiei lui Kemal si acest lucru provoaca tensiuni uriase. Kemal va ridica securea razboiului impotriva lui Emir.

Incepand din aceasta saptamana, telespectatorii Kanal D se vor bucura de serialul „Dragoste infinita” in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.
Serile de vineri vor deveni un adevarat maraton al superproductiilor turcesti, pentru ca de la ora 23:00, imediat dupa „Dragoste infinita”, se va difuza „Furtuna pe Bosfor”.

Sursa: Kanal D

Add comment