Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 58 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 58 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 58 difuzat de Kanal D in data de 8 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Emir reuseste sa dea de urma lui Kemal iar acesta este arestat pentru rapirea lui Deniz.

Kemal este distrus atunci cand fetita lui, la reintalnirea cu Emir, ii spune “tata” acestuia. Nihan incearca sa negocieze cu Galip Kozcuoglu eliberarea lui Kemal, dar este refuzata. Tot atunci Nihan afla un amanunt important legat de moartea fratelui ei, Ozan.

İn vreme ce Emir face tot posibilul ca sa obtina pedeapsa maxima pentru Kemal, acesta, cu ajutorul bunilor sai prieteni, reuseste sa iasa din arest si sa faca un “pas inainte” in fata dusmanului sau.

Emir este foarte suparat de eliberarea lui Kemal. Devine din ce in ce mai clar ca cei doi indragostiti nu se vor mai desparti. Chiar si in cele mai grele momente, cei doi isi oblojesc ranile cu dragoste. Kemal o asigura pe Nihan ca, indiferent de problemele prin care sunt nevoiti sa treaca, vor reusi sa fie impreuna, sa se casatoreasca.

Asu nu suporta apropierea dintre Nihan si Kemal, motiv pentru care ii reaminteste lui Emir, informatia importanta pe care o detine, pentru a-i desparti pe cei doi indragostiti, aceasta fiind chiar Zeynep.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *