Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 56 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 56 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 56 difuzat de Kanal D in data de 6 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Evenimente teribile au loc in aceasta seara, in serialul “Dragoste infinita”. Un nou episod va fi difuzat de la ora 20.00, la Kanal D.

Odata ajunsa acasa, Nihan va constata ca din bagaj ii lipseste jurnalul pe care il scrisese lui Kemal. Kemal si Nihan se gasesc in fata unui nou obstacol. Daca Emir a gasit caietul si l-a citit atunci inseamna ca stie totul si ca are un nou plan.

Pe cand Kemal si Nihan incearca sa afle cat stie Emir, acesta are intr-adevar un plan menit sa-i zdrobeasca pe cei doi: rapirea lui Deniz. Totodata, planul pe care Emir l-a pus la cale pentru a o distruge pe Leyla ajunge la final. Leyla se vede nevoita sa aleaga intre casa parinteasca si actiunile de la Holdingul Kozcuoglu.

Kemal incerca sa-i distraga atentia lui Emir si sa-l indeparteze din consiliul de administratie al firmei. Kemal va lupta cot la cot cu Emir pentru suveranitatea in firma.

Hakan gaseste noi indicii in legatura cu uciderea lui Ozan, lucru care o va situa pe Zeynep pe “linia de foc”. Cand afla ca exista dovezi care o plaseaza la spital in ziua crimei, Zeynep este nevoita sa joace ultima carte.
Pe ultima suta de metri Kemal il va lovi pe Emir cu propria sa arma.

Cand afla ca Emir planuieste s-o duca pe Deniz undeva foarte departe, Kemal simte teama de a o pierde pe fiica sa si ia cea mai critica decizie a vietii sale. Kemal isi rapeste fetita.

Nu rata, in aceasat seara, de la ora 20.00, la Kanal D, un nou episod al serialului “Dragoste infinita”.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *