Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 55 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 55 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 55 difuzat de Kanal D in data de 5 iunie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Evenimente neasteptate au loc in episodul din aceasta seara al serialului „Dragoste infinita”, la Kanal D, incepand cu ora 20.00.

Nihan depaseste pragul critic de dupa accident. Kemal, care a fost devastat de posibilitatea pierderii femeii iubite, simte ca traieste din nou. Emir este, deopotriva, foarte fericit pentru ca Nihan, ca femeia pe care o iubeste obsesiv, inca din copilarie, da semne de insanatosire.

Emir, dincolo de suferinta pricinuita de accidentul pe care l-a avut sotia lui, ancheteaza circumstantele in care s-a produs acesta. Tufan, care a aflat ca in spatele accidentului se afla Asu, merge sa o avertizeze. Lui Asu ii este teama sa nu se afle adevarul despre oribila ei fapta.

La ordinul lui Emir, Kemal are interdictie de a o vedea pe Nihan. Kemal se „da peste cap” si reuseste fie alaturi de femeia iubita.

Emir gaseste jurnalul in care Nihan ii povestesteste lui Kemal totul despre fetita lor. Emir simte ca innebuneste.
De indata ce afla ca adversarul sau de moarte, Kemal stie ca Deniz este fiica lui, Emir planuieste un lucru teribil.
Nihan si Kemal nu stiu ca Emir a aflat totul si incearca sa-l pacaleasca pe acesta.

Nu rata un nou episod al serialului „Dragoste infinita”, care va fi difuzat in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *