Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 54 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 54 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 54 difuzat de Kanal D in data de 2 iunie  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Tensiunea atinge cote maxime in episodul de azi al serialului „Dragoste infinita”, difuzat de la ora 20.00, la Kanal D.

Kemal este din ce in ce mai indarjit in a-si recupera fetita din „mainile” lui Emir, chiar daca Nihan ii spune ca le pune tuturor vietile in pericol. Vazand ca nu il poate convinge pe Kemal sa ii lase fetita in grija, Nihan ii cere ajutorul Leylei.

Asu este pe punctul de a-si duce la indeplinire planul diabolic, acela de a scapa pentru totdeauna de Nihan. Asu ordona uciderea lui Nihan.

Zehir, zis „Otrava”, este pus la incercare din nou de Zehra. Desi s-a convins ca iubita lui l-a tradat in fata lui Emir, Zehir ii mai acorda acesteia o sansa.

Emir este mai fericit ca oricand, de cand mama lui da semne ca se insanatoseste. In acelasi timp, Emir nu a uitat ca Zeynep il iubeste cu adevarat si continua sa ii dea tarcoale. Zeynep ii face o promisiune lui acestuia.

Situatia tensionata dintre Nihan si Kemal capata proportii uriase. Kemal o ia pe Deniz si o paraseste pe Nihan. Disperata, Nihan incearca sa il calmeze pe Kemal insa, lucrurile scapa de sub control. In goana ei de a-si salva fiica, Nihan pierde controlul masinii.

Nu rata un nou episod al serialului „Dragoste infinita”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D!

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *