Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 53 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 53 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 53 difuzat de Kanal D in data de 1 iunie  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Desi stie ca nu este dorit, Emir se incapataneaza sa petreaca mai mult timp alaturi de Deniz si Nihan, ceea ce ii provoaca o stare de disconfort sotiei. Kemal se indreapta cu pasi repezi spre „ascunzatoarea” lui Nihan si este mai furios ca oricand.

Asu este desemnata sa conduca compania familiei Kozcuoglu, dupa ce tatal ei, Galip, a lasat-o urmasa in functie, preferand-o pe ea in detrimentul lui Emir. Emir nu vede cu ochi buni „alegerea” tatalui.

Galip trece prin momente de groaza. Dupa zeci de ani in care a ascuns adevarul despre  tentativa de „sinucidere” a sotiei, Galip se panicheaza atunci cand Mujgan da semne ca isi revine din coma. Emir banuieste ca tatal lui i-ar putea face rau mamei si ia masuri.

Fehime incearca sa ii „deschida” ochii fiului ei Tarik, acuzandu-si nora ca ascunde un lucru grav, dupa ce a auzit o discutie pe care Banu a avut-o la telefon. Tarik incepe sa isi suspecteze sotia de tradare, insa nici prin cap nu-i trece ca aceasta este persoana de legatura a lui Emir. Leyla este fericita alaturi de Ayhan, dupa ce au discutat despre indoielile lor.

Dupa ce citeste jurnalul pe care Nihan i l-a daruit, si in care era scris fiecare moment important din viata fetitei lor, Kemal continua sa fie furios. El incearca sa inteleaga ce anume a determinat-o pe Nihan, femeia pentru care si-ar da viata, sa ii ascunda faptul ca Deniz este fetita lui. Kemal vrea cu orice pret sa fie alaturi de copilul lui, dar Nihan il implora sa aiba rabdare si sa nu actioneze necugetat.

Nihan ii cere cu insistenta lui Kemal sa nu o „arunce” pe Deniz in mijlocul razboiului dintre el si Emir, explicandu-i ca daca va face astfel, viata micutei este in pericol. Nihan este ingrozita de amenintarile lui Emir.

Asu il surprinde pe Kemal alaturi de Nihan si Deniz si, orbita de gelozie, pune la cale un plan diabolic.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *