Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 52 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 52 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 52 difuzat de Kanal D in data de 31 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Nihan incearca din rasputeri sa o ascunda pe Deniz de Kemal, constienta fiind ca ele nu vor scapa cu viata daca Emir afla ca a fost tradat.

Kemal a intuit “miscarile” lui Emir, stiind ca acesta va “interveni” in rezultatele testului de paternitate si ii face jocul. Emir nu stie ce-l asteapta!

Dupa ce a investigat trecutul lui Ayhan, Leyla are remuscari pentru ca l-a nedreptatit.

Parasita de familie, Zeynep trece prin momente foarte grele. Ea incearca sa se reimpace cu familia, insa parintii nu vor sa auda de ea.

Desi a fost impiedicat de nenumarate ori sa afle adevarul despre Deniz, Kemal persevereaza si contraataca intr-un mod care il va ingrozi pana si pe Emir. Acesta realizeaza ca are un adversar de temut in persoana lui Kemal.

Kemal este in culmea fericirii! El afla ca este tatal lui Deniz si nimic nu-l mai poate opri in a-si revendica drepturile si a-si lua fetita din “mainile” familiei Kozcuoglu. Kemal este foarte suparat pe Nihan pentru secretul pe care i l-a ascuns atat de mult timp si merge sa ii ceara explicatii.

Nu ratati un nou episod plin de tensiune, din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D
Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *