Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 51 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 51 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 51 difuzat de Kanal D in data de 30 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Cand Emir realizeaza ca Nihan vrea sa ii spuna lui Kemal adevarul despre Deniz, ii pregateste acesteia o “lectie” cumplita pe care tanara nu o va uita niciodata.

Emir si Asu sunt ingrijorati peste masura de reactia lui Kemal, atunci cand va afla ca Deniz este fiica lui si pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala, fratii Kozcuoglu actioneaza in consecinta.

Galip este surprins sa afle ca nu este invincibil atunci cand il “viziteaza” Ayhan. Galip este ingrozit de amenintarile interlopului.

Dupa mai multe “indicii”, Kemal este convins ca Deniz este fiica lui si vrea cu orice pret sa faca un test ADN, fara insa a trezi suspiciuni in familia Kozcuoglu. Emir banuieste ca tatal lui Deniz nu va sta potolit pana nu afla adevarul si face tot posibilul sa il impiedice.

Nihan are parte de o vizita neasteptata din partea mamei lui Kemal. Fehime ii recunoaste lui Nihan ca a gresit si ii cere iertare. Dupa experienta groaznica pe care a trait-o din cauza lui Emir, Nihan o roaga pe Fehime sa pastreze secretul fata de Kemal. Nihan stie ca Emir este dispus sa ucida pe oricine, numai sa nu piarda in fata lui Kemal.

Emir vrea sa se razbune pe Leyla si Ayhan, dupa ce acestia au „indraznit” sa infrunte familia Kozcuoglu, Leyla ajutandu-l pe Kemal, iar Ayhan amenintandu-l cu moartea pe Galip.

Leyla continua investigatiile pentru a afla trecutul lui Ayhan, dupa ce sora ei i-a spus ca acesta ascunde un trecut dureros. Ceea ce va afla Leyla despre Ayhan o va soca.

Nu ratati azi un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *