Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 5 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 5 difuzat de Kanal D in data de 27 martie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Emir afla ca Nihan si Kemal au intalnire la atelier si isi pune planurile in aplicare. Aceste planuri sunt vestitorii marilor evenimente.

Dupa intalnirea cu Kemal, relatia dintre Nihan si Emir are de suferit. Limitele impuse de Emir lui Nihan o vor indrepta pe aceasta pe un drum fara intoarcere.

Decizia luata de Nihan il va transforma pe Kemal in tinta lui Emir. Onder nu mai este dispus sa-si plece capul la amenintarile lui Emir si cauta solutii pentru a scapa de acesta. Oricat isi impune Kemal sa stea departe de Nihan, ea este tot timpul in mintea si viata lui.

Resemnarea lui Nihan il va lega pe Kemal de maini si de picioare. Asu va sesiza pericolul pe care il reprezinta apropierea lui Nihan de Kemal si, prin urmare, face planuri sa o indeparteze.

Zeynep va primi o oferta de munca din partea agentiei la care s-a inscris. Aceasta propunere o va tari intr-un vartej pe care nu si l-ar fi imaginat. Pe de alta parte, Ozan mai face un pas pentru a castiga prietenia lui Zeynep.
Emir muta razboiul cu Kemal catre cel mai vulnerabil loc al acestuia, familia. De acum, regulile razboiului cu Emir se vor schimba pentru Kemal.

Nu ratati un nou episod din „Dragoste infinita”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

 

Add comment