Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 48 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 48 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 48 difuzat de Kanal D in data de 25 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

De indata ce au avut certitudinea ca Asu si Emir sunt frati, Nihan si Kemal realizeaza ca Asu poate sa stie foarte multe lucruri despre “sinuciderea” lui Ozan si sunt dispusi sa continue cercetarile.

Kemal este foarte dezamagit de Asu insa, este dispus ca, alaturi de Nihan, sa intre in „jocul” fratilor Kozcuoglu pentru a-i infrange.

Zeynep este ingrozita la gandul ca Nihan poate afla, in urma investigatiilor, ca ea, sora lui Kemal, se face vinovata de moartea lui Ozan. Zeynep ii cere disperata ajutorul fratelui sau Tarik.

Kemal afla ca Asu l-a tradat pentru a-l ajuta pe Emir si este pregatit sa se razbune. Pentru a-si duce planul la indeplinire, acela de a distruge familia Kozcuoglu, Kemal se va casatori cu Asu.

Nihan este socata de ceea ce a facut Kemal dar realizeaza ca doar asa, barbatul iubit reuseste sa dea lovitura de gratie familiei Kozcuoglu. Imperiul Kozcuoglu se destrama. Galip si Emir sunt in stare de soc.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *