Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 45 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 45 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 45 difuzat de Kanal D in data de 22 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Intamplari dramatice au loc in episodul din aceasta seara a serialului „Dragoste infinita”, care se va difuza de la ora 20.00, la Kanal D.

Kemal nu inceteaza sa fie alaturi de Nihan, chiar daca acest lucru le pune amandurora vietile in pericol.

Nihan ii cere insistent lui Kemal sa stea departe de ea, stiind ca Emir va fi necrutator daca ii vede impreuna, insa, fara rezultat. Kemal ii promite lui Nihan ca ii va fi mereu alaturi, oricat de greu le va fi.

Asu este devastata in urma despartirii de Kemal si cauta sa se reimpace cu acesta. Asu ii cere ajutorul lui Emir in aceasta chestiune. Emir “impulsioneaza” impacarea dintre Asu si  Kemal, dar “imboldul” pe care il primeste Kemal nu este deloc pe placul sau. Asu ajunge in situatia in care vrea renunte la viata pentru Kemal.

Emir si Galip declanseaza un atac in forta la adresa lui Kemal, menit sa il incarcereze pe acesta, dar nimeni nu isi imagineaza ca Nihan va fi martora planului lor diabolic. Din dorinta de a-si salva barbatul iubit, Nihan ajunge la un pas de moarte.

Nu rata un nou episod al serialului „Dragoste infinita”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *