Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 44 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 44 difuzat de Kanal D in data de 19 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Nihan afla ca Mujgan, mama lui Emir, a fost adusa in casa lor de catre Kemal si ii este teama de cum va reactiona Emir de acum incolo, in urma acestui eveniment neprevazut.

Cu toate acestea, Kemal si Nihan isi continua investigatia in secret, in ceea ce priveste “sinuciderea” lui Ozan. In acest timp razboiul dintre Kemal si Emir capata proportii uriase. Pentru Kemal uciderea lui Ozan si razboiul cu Emir sunt doua lucruri complet separate iar prima scanteie de neintelegere dintre Nihan si Kemal se va  transforma intr-o adevarata flacara.

Arestul lui Galip Kozcuoglu va influenta si holdingul Kozcuoglu. In vreme ce Emir incerca sa faca fata problemelor aparute in familia sa, Kemal detine o informatie foarte importanta si este gata sa o foloseasca impotriva acestuia. La indicatia lui Kemal, Emir va afla lucruri nestiute despre mama lui.

Nihan si Kemal se intalnesc acasa la Leyla. Simtamintele din acea noapte il imping pe Kemal sa-si revizuiasca hotararea de a se casatori cu Asu.

Nihan este constienta de faptul ca fiecare intalnire cu Kemal poate schimba lucrurile intr-un mod radical. Desi Nihan “fuge” de Kemal, acesta nu renunta. Kemal afla un secret care va insemna luminita de la capatul tunelului.

Nu ratati azi un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment