Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 43 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 43 difuzat de Kanal D in data de 18 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Nihan doreste sa investigeze moartea lui Ozan impreuna cu Kemal insa acesta are motive serioase sa nu accepte acest lucru: nu vrea sa o expuna, din nou, pe Nihan amenintarilor lui Emir.

Cu fiecare miscare, mana lui Emir se inalta tot mai sus, pregatita sa loveasca puternic in toti cei care ii strica planurile.

Jurnalul care dovedeste ca Deniz este copilul lui Nihan si Kemal ajunge in mainile mamei acestuia. Acest jurnal este nu numai dovada legaturii trainice dintre Nihan si Kemal, dar si limita dintre viata si moarte. Cand Nihan observa disparitia jurnalului intra in panica deoarece in joc sunt pe de-o parte viata ficei sale, iar de cealalta parte viata barbatului iubit.

Nihan si Kemal continua cercetarile referitoare la “sinuciderea” lui Ozan. Amanuntele despre activitatea lui Ozan din ultima sa zi se vor transforma in dovezi puternice in mainile lui Kemal. Cei doi gasesc serioase indicii care arata ca fratele lui Nihan a fost ucis. Urmatorii pasi pe care Nihan si Kemal ii vor parcurge vor trebui facuti cu mare grija, astfel incat Emir sa nu afle demersurile pe care le fac acestia.

Kemal va afla intr-un mod dureros cat de departe este dispus sa mearga Emir, atunci cand este atacat. Razbunarea lui Emir, in ceea ce-l priveste pe Kemal, se va extinde asupra familiei acestuia, insa lucrurile nu vor ramane asa.

Kemal raspunde atacului pe care Emir l-a pornit asupra familiei sale iar “lectia” pe o va primi sotul lui Nihan va zdruncina familia Kozcuoglu.

Sursa: Kanal D

Add comment