Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 42 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 42 difuzat de Kanal D in data de 17 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal face ultimul pas in gasirea celui care l-a otravit pe Ozan si surpriza: da peste Nihan. Tocmai cand Nihan se pregatea sa faca dezvaluiri isi face aparitia Emir.

Nihan afla cu stupoare, chiar de la Emir, ca el este cel care se face responsabil de otravirea lui Ozan.

Kemal este uimit de marturisirea lui Emir dar tot are banuiala ca acesta are legatura cu  “sinuciderea” lui Ozan.

Nihan este deranjata de amestecul lui Kemal in aceasta problema si ii cere sa-i lase in pace. In sufletul ei insa, o indoiala si-a facut loc… Nihan va gasi o noua cale de a se intalni cu Kemal.

In timp ce urmareste anumite indicii, in ceea ce priveste moartea fratelui ei, Nihan asculta inregistrarile telefonice ale lui Ozan avute cu o seara inainte de a se “sinucide”.

Kemal este convins ca exista o “cartita” care il instiinteaza pe Emir de demersul cercetarilor sale si este dezamagit cand descopera cine este aceasta. In timp ce se gandeste la oferta lui Galip, Asu are un plan de a-l distruge pe acesta.

Vildan gaseste jurnalul lui Nihan si, in urma lucurilor pe care le afla, isi face procese de constiinta. In acest jurnal sunt adevaruri pe care Kemal trebuie sa le stie insa, Vildan nu stie daca sa i le spuna.

Lupta dintre Kemal si Emir este intensa. Kemal stie ca in acesta lupta Emir ii va lua totul, drept pentru care face un plan in care o include si pe Nihan.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

 

Add comment