Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 40 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 40 difuzat de Kanal D in data de 15 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Fara sa stie de jocul lui Emir, Kemal va accelera punerea in aplicare a planului de distrugere a familiei Kuzcuoglu, pe care l-a pus la punct inca de cand a iesit din inchisoare.

Kemal vrea sa il distruga pe rivalul sau, si, in acelasi timp, sa isi dovedeasca nevinovatia in ceea ce priveste moartea lui Ozan.

Un colet primit de Nihan o va face pe aceasta sa aiba indoilei in ceea ce priveste moartea fratelui ei si sa demareze cercetarile pentru a afla adevarul. Desi Kemal este dispus sa o ierte, Nihan stie ca trebuie sa isi respecte planurile pentru binele fetitei sale si pentru a scapa definitiv de Emir.

Aparitia neasteptata a lui Kemal la petrecerea pentru Emir, data de sotia lui va fi o surpriza pentru toata lumea prezenta la eveniment.

La aceasta petrecere, Kemal va obtine dovada care ii va demonstra nevinovatia si tot acest eveniment ii va aduce din nou impreuna pe Kemal si Nihan…Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment