Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 38 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 38 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 38 difuzat de Kanal D in data de 11 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Desi Emir crede ca femeia a renuntat la planul de a-l parasi, de dragul copilului, si ca a acceptat noua viata de familie, Nihan unelteste un plan pentru a se razbuna pentru tot raul ce i-a fost pricinuit in aceasta perioada. Astfel, femeia incearca sa isi tina copilul departe de pericole si, in acelasi timp, pune in aplicare planul.

Desi si-a propus sa nu-i provoace confuzie barbatului pe care il iubeste, acesteia ii va fi foarte greu sa ii dicteze inimii sa stea departe de Kemal.

Iesit din inchisoare, de cate ori o vede pe Nihan, Kemal constata ca zidul pe care l-a construit in jurul inimii sale nu este de netrecut asa cum isi propusese.

Hakan intra in posesia unei foarte importante dovezi din ziua in care Ozan moare.
İn acelasi timp, Asu este in fata unei capcane fara iesire.

Miscarea lui Emir va face ca drumurile lui Nihan si ale lui Kemal sa se intersecteze “din intamplare”.
Cel mai mare pericol pentru Emir este ca rivalul sau, Kemal, sa-si dea seama ca Deniz este propria lui fata. In aceasta privinta, o va ameninta pe Nihan sa nu faca dezvaluiri. Nihan este hotarata s-o tina departe pe Deniz de Kemal.

Nu ratati azi un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *