Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 36 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 36 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 36 difuzat de Kanal D in data de 9 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Chiar daca cea mai arzatoare dorinta a celor doi indragostiti, Nihan si Kemal, este de a fi impreuna, durerea traita in ultima perioada ii determina sa se refugieze departe unul de celalalt.

In spital, Nihan se intristeaza la auzul vestii mortii fratelui ei. In timp ce Emir se lupta pentru viata sa, Galip, in numele fiului sau, va lua o decizie iremediabila. Zeynep se teme sa nu se afle despre relatia sa cu Emir si astfel devine sclava fricii. Se pregateste sa fuga de adevar si de familia ei, insa nu va putea sa opreasca declinul ce va urma.

In timp ce toata lumea se gandeste ca Kemal va fi judecat in stare de libertate, Galip isi va folosi toata puterea pentru a schimba cursul procesului, soarta lui acestuia fiind schimbata de o marturie neasteptata.

Dupa ce va trece peste complicata operatie si se va trezi, Emir va trai socul vietii sale. Pe de alta parte, odata cu moartea lui Ozan, Emir este constient ca nu mai are motiv s-o tina pe Nihan langa el.

Chiar daca moartea lui Ozan pare a fi sinucidere, comisarul Hakan se indoieste de acest lucru atunci cand da peste cateva fotografii personale ale lui Zeynep si Emir. Comisarul Hakan incepe cercetarile si afla ceva surprinzator.

Pe cand Kemal incearca sa ramana in viata intr-o lume total necunoscuta, Emir si Galip nu inceteaza sa-l ameninte. Nihan se duce sa-l viziteze pe Kemal la inchisoare, lucru care il da peste cap pe acesta.

Aflat in izolare, departe de lumea din inchisoare, Kemal intelege ca a sosit momentul sa-si faca dreptate. Dupa mult timp, barbatul face primul pas catre libertate si primul examen il va da in fata celui mai vulnerabil punct al sau, in fata femeii pe care o iubeste cel mai mult.
Nu ratati azi un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *