Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 35 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 35 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 35 difuzat de Kanal D in data de 8 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Evenimentele iau o turnura neasteptata, in serialul „Dragoste infinita”, difuzat in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Nihan lesina la nunta lui Kemal fapt care ii trezeste suspiciuni.  Doreste sa afle de ce a lesinat. Pe de alta parte semnul de intrebare din mintea lui Nihan se va propaga cu efecte devastatoare pentru Emir. Daca Nihan este gravida, nasterea acelui copil va fi imposibila pentru Emir si Asu. Emir realizeaza ca orice ar face nu va reusi sa puna capat dragostei pe care si-o poarta Nihan si Kemal.

In noaptea nuntii lui Kemal si Asu, Zeynep si Ozan sunt arestati. Astfel nunta se incheie la tribunal. Asa cum a planuit si Emir, Ozan este judecat de urgenta. Kemal fara a sti de suspiciunile lui Nihan incearca sa afle cum a putut Ozan sa faca aceasta greseala. Numele pe care le afla in timpul cercetarii nu-l surprind deloc. Insa descoperirea legaturii dintre fratii lui si Emir ii va schimba viata. De data asta, Kemal va lasa deoparte dragostea de frate si  ia atitudine in fata lui Zeynep.

Aflat in inchisoare, Ozan primeste un plic iar continutul acestuia ii ruineaza intreaga viata. Atacul lui Ozan va capata dimensiuni periculoase. Pe de alta parte, legatura dintre Emir si Asu ridica semne de intrebare pentru Galip.

Kemal si Nihan ajung la cea mai critica intersectie a vietii lor, departe unul de celalalt, fara ca dragostea din inimile lor sa scada vreun pic din intensitate. Deciziile luate de cei doi vor hotara soarta iubirii lor. La sfarsitul zilei, dragostea dintre Kemal si Nihan va suferi cea mai grea incercare de pana acum.

Nu rata un nou episod din serialul „Dragoste infinita”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *