Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 34 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 34 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 34 difuzat de Kanal D in data de 5 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Secretul pe care il “dezvaluie” Asu, cum ca Zeynep ar fi insarcinata cu Emir, provoaca o situatie foarte neplacuta pentru Kemal si Nihan.

Asu, ca sa scape de alte acuzatii in fata lui Kemal, in ceea ce priveste intalnirea ei cu Emir, arunca “mingea” in terenul lui Nihan. Aceasta va fi nevoita sa intre in jocul lui Asu pentru a-i salva viata barbatului iubit.

Zeynep este dispusa sa faca orice pentru a se asigura ca va naste copilul lui Emir. Tanara reuseste sa-i invrajbeasca, deopotriva, pe cei din familia Sezin si Soydere, doar ca sa iasa ea in castig.

Ozan, influentat de Zeynep, va lua cea mai proasta decizie a vietii sale.

Relatia dintre Nihan si Kemal se inrautateste. Kemal este din ce in ce mai dezamagit de actiunile lui Nihan, el nestiind ca aceasta este obligata sa il faca sa o urasca, conform intelegerii cu Emir, si hotaraste sa se rupa complet de ea. Astfel, Asu reuseste sa iasa in castig din toata aceasta poveste, deoarece Kemal decide sa-si continue viata alaturi ea.

Nihan este in stare de soc cand aude de nunta celor doi, pentru ca nici in ruptul capului ea nu credea ca iubirea vietii ei, Kemal, va renunta la ea.

Pentru a-si finaliza planul pe care-l are cu Asu, Emir va trebui sa faca un ultim pas exact in seara logodnei lui Kemal. Inainte de a se casatori, Kemal se intalneste cu Nihan pentru a-si lua ramas bun.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *