Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 33 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 33 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 33 difuzat de Kanal D in data de 4 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Secretele care s-au asternut de-a lungul anilor, referitoare la “noptea cu pricina” incep, incet, incet, sa fie deslusite. Desi este constienta ca ceea ce a facut Kemal, atunci cand l-a denuntat pe Ozan autoritatilor, este un lucru cinstit, Nihan este foarte furioasa pe el. Si asta pentru ca tanara se teme pentru viata fratelui sau.

In vreme ce Kemal asteapta ca justitia sa-si spuna cuvantul in privinta lui Emir si a lui Ozan, singura care ramane nepasatoare, in ceea ce priveste soarta celor doi, este Asu.

De indata ce isi revede nepoata, pe Asu, Hakki stie ca trebuie sa dispara, pentru a nu ajunge sa fie pedepsit pentru greselile pe care le-a facut de-a lungul anilor.

Familiile si avocatii acestora lupta pentru ca Emir si Ozan sa fie eliberati din inchisoare. Pentru Ozan incep acele ceasuri grele de care a fugit in ultimii ani, iar Emir, din spatele gratiilor, isi reinnoieste juramintele de razbunare in ceea ce-l priveste pe Kemal.

İn timp ce Asu cauta sa intre in posesia dovezilor pe care le detine unchiul sau, iar in felul acesta ea sa aiba garantia ca Emir ramane incarcerat, Zeynep nu conteneste in a-i demonstra acestuia cat de mult il iubeste.

Nihan intra la mari banuieli in privinta “prieteniei” dintre Zeynep si Emir, si cauta sa afle ce ascund cei doi. Asu stie ca Emir va iesi curand din arest si pentru a se proteja fuge “in bratele” lui Kemal, fapt  care nu-i pica deloc bine lui Nihan.

Sfarsitul zilei va fi marcat de confruntari inevitabile. Asu si Emir raman fata in fata in cea mai apriga confruntare a vietii lor, iar Kemal si Nihan vor fi martorii unei destainuiri fara precedent. Zeynep si Emir, “protagonistii serii”, dau lovitura de gratie familiilor Soydere si Sezin.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *